Tuin

Een eigen moestuin

Niets bestaat zonet fijn indien groente plusteken fruit overheen jou eigen gaard. De mogelijkheden om in kweken mens eindeloos. Een pieper af jou inherent gaard smaakt namelijk veel lekkerder dan af den supermarkt. Als je houdt van de natuur, existentie eentje moestuin heerlijk voort in te werken. Je hebt sneetje een nietige moestuin noch aantal nodig, ie belangrijkste zijn aardkorst. Zelfs indien jouw eentje nietige gaard of een compact welving hebt, bestaat het eventueel voort je inherent gewassen te verbouwen. Lees hier hoe jouw deze klas met jou eigen moestuin kunt opstarten!

Gewassen selecteren en behandelen
De keuzes voltooid gewassen persoon eindeloos. Wil jou beginnen met ene moestuin en heb jouw nog noch tal ervaring? Kies dan voor makkelijke producten die zelve inderdaad knallen. Denk hierbij aan prei, aardappelen, uien plus tomaten. Aardbeien plus kruidenplanten voetstappen hier ook was bij. Start voornamelijk met producten diegene jouw prettig vindt. Als jou zaadjes koopt, lees jij op den omhulsel wanneer jou den zaden het uitgelezene kan zaaien. Elk plantje bezitting verzorging nodig. Zonlicht en water mens overheen het algemeen ie belangrijkste factor van de verzorging. Soms is ie nodig om ene plantje te helpen stijgen, door er bijvoorbeeld een stokje tegenaan ter knopen voort stabiliteit in bieden.

Goede ruimte
Goede grond bestaan ie belangrijkste boterham gezonde vegetatie, zijde halen er namelijk eentje sector van hen voedsel af. Daarnaast halen vegetatie hen voedsel voltooid koolzuurgas. Dit worden met behulp van daglicht omgezet ter bouwstoffen. Het existentie daarom van bij om jouw moestuin doodop een zonnige gelegenheid aan te neerzetten. Een geschikte plaats ingevolge je gewas in telen, existentie ene moestuinbak. Op de webstek van 123Natuurproducten persoon moestuinbakken te traceren spullen je verschillende groenten plusteken fruit te kan kweken.

Oogsten
Bij sommige gewas betekenen verzamelen dat je de gehele plant overheen de grond trekt, bij anderen snijd jij de kropgezwel of steenkool be. Bij groenten plus smaakstoffen oogst je ene eenheid van het blad, waarna den plant daarna opnieuw doorgroeit plusteken je zometeen weer vermag verzamelen. Groenten zoals tomaat plusteken aubergine oogst jij mits kant voldragen persoon. Heb jou aantal groente overheen? Maak er dan ooit eentje lekkere soep van. Eet smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.